Skip to main content

Paket eller skräddarsytt efter ditt behov

  • Vi sätter tillsammans upp en handlingsplan med klara deadlines för en längre period. Jag – din skrivcoach – ja, se mig som din egen ”PT” – följer med dig under hela manusresan och ger dig respons på din text och är även ditt stöd för att hitta rätt vägar framåt.
  • Vi sätter tillsammans ihop hur arbetet ska se ut och hur ofta vi ska höras. Förslag att du skickar mig 3000 ord varje gång och du får en sammanfattning efter att jag har läst och kommenterat.
  • Läsning av max 10 sidor åt gången (max 3000 ord) med kommentarer i manus.
  • Manus lämnas efter bestämd tidplan.
  • Sammanfattning efter varje paket. Vid behov ingår även ett kort samtal.

Skrivcoaching paket – Stor

30 000 ord inom 6 månader.
Det motsvarar t ex 6 000 ord vid 5 tillfällen eller 10 000 ord vid 3 tillfällen.

Pris

5 600 kr + moms

Skrivcoaching paket – Liten

15 000 ord inom 4 månader.
Det motsvarar t ex 3 000 ord vid 5 tillfällen eller 5 000 ord vid 3 tillfällen.

Pris

3 200 kr + moms

Skrivcoachande samtal

Pris

30 minuter 450 kr + moms

Skrivcoaching skräddarsytt

Hör av dig till mig så sätter vi ihop ett paket som bäst passar dig.

Förstakapitelanalys

Manus

Korrekturläsning

Kan verkligen rekommendera Maria Härdner som lektör till alla aspirerande författare. Hennes hjälp med kloka kommentarer och textgranskning har bidragit så mycket till trilogin om Gabriel och hans mittlivstransformation i böckerna " Min tid är nu", "Den hemliga elden" och "Mimosastigen."

Christer Botéus

Maria har ett varmt och professionellt bemötande genom hela processen. Hon läste manuset och kom med värdefull feedback kring karaktärer och gestaltning. Efter min omarbetning läste hon igen och erbjöd sig även att prata om manuset. Jag är mycket nöjd med feedbacken och känner mig nu redo att skicka manuset till förlaget.

AnonymTidigare utgiven och prisbelönt inom ungdomsböcker.

Maria var varm och lätt att prata med redan vid första samtalet. Samarbetet har varit fantastiskt! Feedbacken hon gav mig var proffsigt och tydligt. Kommentaren jag fick hjälpte mitt manus riktigt bra! Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fått utav Maria. Tack!

NesrinBarnboksmanus

Kan varmt rekommendera Maria. En skrivande bekant tipsade mig om henne när jag under redigeringen av mitt manus fick svårigheter med att koppla ihop ett par trådar i berättelsen. Hon läste igenom manuset, kommenterade texten och vi diskuterade sen fram en lösning som jag blev väldigt nöjd med.

Stefan LindgrenFör boken "Filippo sicilianaren” utgiven oktober 2023

“This is impossible. Only if you think it is.”

Alice in Wonderland